Aanmelden


Nieuwe leden

Omdat er in de zomer altijd een uitstroom is van leden die gaan studeren, zijn we vooral op zoek naar nieuwe leden die de volgende instrumenten kunnen bespelen: harp, hobo, klarinet, trompet of altviool en andere strijkers. Lijkt het je leuk om ons orkest te komen versterken neem dan contact op met: 

Sara Nooteboom, via mobiel of via email:

06 25339670

saranooteboom@gmail.com


Contributie

Inschrijfgeld:€ 15,00


Muziekmap:€ 5,00 (Dit is borg. De map dient na beëindiging van je lidmaatschap weer ingeleverd te worden)

Lidmaatschap:€ 150,00 jaarlijkse contributie

Repetitiekamp:€ 130,00 (bij benadering afhankelijk van de locatie)
Buitenlandse reizen variëren in prijs rond de € 425,00 per lid.
Deze bijdragen zijn inclusief reis- en alle verblijfkosten, excl. zakgeld.

Om het jaar wordt er een repetitiekamp of een buitenlandse reis gemaakt met het AIO. Deelname hieraan is niet verplicht maar is wel gewenst.

 

Aanmelden

Iedereen die een muziekinstrument bespeelt of wil leren bespelen, als het in ons orkest past (viool, altviool, cello, contrabas, harp, fluit, hobo, klarinet, fagot, hoorn, trompet, trombone en slagwerk) mag zich aanmelden. Bij voorkeur trompetten.

Lid worden

Om lid te worden mag je eerst 5 weken meedoen als aspirantlid zodat je weet hoe het is om in een orkest te spelen. Hiervoor hoef je geen contributie te betalen.
Daarna wordt je gevraagd om voor te spelen voor de dirigent, de concertmeester, de voorzitter en nog een paar orkestleden (die hetzelfde soort instrument als jij bespelen). Je moet dan een zelf uitgekozen stukje spelen, waarna de commissie eventueel nog vragen stelt. Vaak is dit maar formaliteit, waarover je je niet zenuwachtig hoeft te maken.
De concertmeester vertelt je na de auditie of je bent aangenomen of niet.