Sponsoren


Van Hooren en Van Hees (bladmuziek en accessoires)


Wij zijn al 12 jaar uw specialist in bladmuziek en accessoires in Amersfoort en omstreken.
In juni 2013 zijn wij verhuisd naar Zuidsingel 7, in het centrum van Amersfoort. U kunt er voor kiezen om via de webwinkel te bestellen, daarnaast bent u van harte welkom in onze winkel. Er is een leestafel waar u de muziek uitgebreid kunt bekijken, evt. onder het genot van een kopje koffie of thee.
Indien gewenst, adviseren wij u bij uw keuze.
Onze winkel is bereikbaar voor rolstoelgebruikers (en kinderwagens) en er is een invalide parkeerplaats aanwezig. De parkeergarage aan de Koestraat is 2 minuten lopen.

De artikelen die op de website staan, zijn meestal aanwezig in onze winkel. Hierdoor kan de levering zeer snel plaatsvinden. Indien u een artikel wenst dat niet op de site staat, dan kunnen wij dit alsnog voor u bestellen.

Marianne van Hooren & Erna van Hees

www.bladmuziekamersfoort.nl

 

Rotaryclub Rozendaal Veluwezoom


www.rotary.nl/rozendaalveluwezoom

 

 

 

Wouter and Friends 


 

www.wouterandfriends.nl


 

De saxofoonwinkel  

Deventer


 


www.saxshop.nl

info@saxofoonwinkel.nl

 


Marietta Schwarz  

Vioolbouwer
Voor de opleiding vioolbouw zat ik vier jaar in Zwitserland, Brienz, op de vioolbouwschool. We leerden er violen bouwen en repareren, muziektheorie en -geschiedenis en vioolbouwgeschiedenis.
En we maakten veel muziek.

Als vioolbouwer repareer ik niet alleen violen, maar ook altviolen, celli en contrabassen. Ik heb een werkplaats en winkel. Ik verkoop en verhuur instrumenten, repareer ze dus en verkoop alle toebehoren, zoals snaren en vioolkisten. En ik maak ook nieuwe instrumenten.

Op het moment ben ik met een cello bezig. Zo rond de 500 uur zijn nodig voor een cello, voor een viool zijn er ongeveer 200 uur nodig tot de viool klinkt! Voor de instrumenten worden eigenlijk altijd de zelfde houtsoorten gebruikt: fijnspar voor het bovenblad, esdoorn voor het achterblad, zijranden en de krul. De toets is van ebbenhout. Op mijn website staat nog meer informatie.
Wil je meer weten over de strijkinstrumenten? Je bent welkom. Graag laat ik je mijn werkplaats zien en de cello in aanbouw!

www.schwarzvioolbouw.nl